Een wellness weekend plan je natuurlijk bij De Thermen

Wellness weekend

Wil jij graag een heerlijk weekendje ontspannen? Het perfecte wellness weekend kan je vinden bij De Thermen in Nijmegen. Iedereen verdient een lekker weekendje weg, waarom zou je er dan geen optimaal gebruik van maken? Bij De Thermen krijg je zeker waar voor je geld. Kom thuis als een heel nieuw persoon dankzij de heerlijke weekendjes weg bij De Thermen.

Genieten

Over het wellness weekend

Het bedrijf De Thermen is een samenwerking aangegaan met verschillende hotels. Je kan kiezen uit de hotels:

  • Hotel en restaurant Rozenhof: Dit hotel staat op een schitterend heuvelachtig landschap tussen Nijmegen en Groesbeek. Ze beschikken over een à la Carte restaurant waar ze vanaf 12:00 uur de lekkerste gerechten voor je bereiden. Het hotel is erg gemakkelijk te bereiken en ook met grotere gezelschappen kan je er goed terecht.
  • Fletcher hotel de Gelderse Poort: Dit hotel ligt net buiten Nijmegen in Ooij, dit is een van de groenste dorpen van Nederland. Bij dit mooie hotel kan je het schitterende natuurgebied vol rivierlandschappen goed verkennen. voor een mooi en uitgerust weekendje weg ben je hier aan het goede adres.
  • Fletcher hotel Erica: Dit hotel ligt midden in de bossen van Berg en Dal. Dit 4-sterren hotel is slechts een paar kilometers verwijdert van het mooie Nijmegen. Om dit hotel heen kun je veel verschillende wandel- en fietsroutes vinden en ook kan je heerlijk genieten van de schitterende natuurgebieden. Kom heerlijk tot rust en zie ook nog eens de omgeving om je heen, ideaal toch?
Assortiment

Combineer deze en vele andere schitterende hotels met een van de arrangementen van De Thermen.