Ook op de camping luxe sanitair

Gezelligheid op de camping

Wanneer je aan een vakantie op de camping denkt, is het eerste wat in je opkomt met de wc rol onder de arm naar de toiletgebouwen en douchen in de kou. Bij Camping De Gijzel is dit anders, luxe sanitairgebouwen die voorzien zijn van alle gemakken. In de winter heerlijk verwarmd, dus in de kou douchen is er zeker niet bij. Geschikt voor baby’s en rolstoelgebruikers, maar ook een familie doucheruimte als je de jonge kinderen nog moet helpen met douchen en aankleden. Hier bevinden zich twee douches en een wastafel.

Camping de Gijzel

Actief beleid

Binnen en buiten worden er voldoende activiteiten georganiseerd om er voor iedereen een gezellige en leuke tijd van te maken op Camping De Gijzel. Spelletjesavonden, gezamenlijke maaltijden organiseren, darten, biljarten of een avond voetbal kijken. Op een regenachtige dag wordt er af en toe ook een gezellig koffie uurtje gehouden, een babbel waarbij de Brabantse gezelligheid goed naar voren komt. In de binnenruimte is het mogelijk om je eigen drankjes mee te nemen als je dit wenst.

Prachtige omgeving

De camping is gelegen in een schitterende bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Het dorpje Helvoirt ligt niet ver van de camping af, hier kun je boodschappen halen en ook verschillende restaurantjes zijn er te vinden. Lekker winkelen kun je doen in Tilburg of Den Bosch wat niet ver van Camping De Gijzel af ligt. Diverse zwembaden en pretparken voor de kinderen liggen op kleine afstand, bij mooi weer zijn er voldoende mogelijkheden met kinderen.