Overnachten in een schitterende omgeving

luxe hotel Limburg

Ben je er een weekendje uit of misschien wel op een vakantie in het zuiden van het land, dan wil je vast in een luxe hotel Limburg overnachten. Dit hotel is schitterend gelegen midden in de bossen, een mooiere omgeving om te verblijven is bijna niet voor te stellen. De kamers zijn voorzien van alle gemakken die maar denkbaar zijn, je kijkt uit vanaf de hotelkamer op de forellenvijver. Verschillende arrangementen zijn mogelijk wanneer je ook iets leuks wilt doen tijdens je verblijf. 

luxe hotel Limburg

Prachtige comfortabele kamers

Bij een luxe hotel Limburg horen natuurlijk ook mooie kamers met veel luxe, in de kamer vind je onder andere een televisie, kluisje, complete badkamer met toilet, boek je een suite dan heb je zelfs een riant eigen terras aan je kamer waar je op kunt zitten. Ook de andere faciliteiten als het terras, restaurant of de serre die heel erg sfeervol mag je niet missen. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen, of boek een arrangement om er met de solex lekker op uit te trekken.

De omgeving verkennen met de e chopper

Wil je echt de omgeving verkennen en geen plekje overslaan dan boek je bij luxe hotel Limburg een arrangement met een e chopper. Met deze elektrische chopper ga je op pad om de omgeving van het hotel te verkennen, prachtige paden en wegen waarover je rijdt in de schitterende natuur van Limburg. Tijdens het rijden geniet je van de mooiste uitzichten, voordeel van een e chopper is dat je namelijk geen helm op hoeft. De wind lekker door je haren en optimaal genieten van de omgeving.