Wonen onder de zon

huis Spanje te koop

Een prachtige huis Spanje te koop gevonden, maar beheers jij de Spaanse taal nog niet? Geen zorgen want je kunt hiervoor gewoon Nederlands blijven communiceren. PuurSpanje heet je namelijk van harte welkom. Dit bedrijf weet als geen ander dat wonen onder de warme zon aangenaam is en blijft. Met name wanneer je de drukte van de stad wilt ontvluchten is dit een aanrader.

huis Spanje te koop

Hoe realiseer jij hier een woning?

Het besluit is genomen, je wilt verhuizen naar Spanje. Daarvoor dien je rekening te houden met het feit dat je een NIE nummer moet aanschaffen. Dit is een Spaanse fiscaal nummer wat je in het bezit moet hebben om jouw plannen verder uit te werken. Vervolgens dien je er goed rekening mee te houden dat jij weet wat jij wilt zien in een woning. Uiteraard denkt dit bedrijf graag met je mee en zoekt met veel plezier. Wanneer je een woning dan hebt gevonden die jij graag beter wilt zien. Dan kan je contact opnemen met dit bedrijf. Zij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bekijken. Het kopen van een huis in Spanje is in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan in Nederland. Hierdoor heb je dus een lager hypotheek nodig dan dat je gewend bent.

huis Spanje te koop

In contact komen

Als eerste is het belangrijk om bij de Spaanse ambassade een NIE-nummer aan te vragen. Als je dit hebt gedaan, dan kan je contact opnemen met PuurSpanje. Zij realiseren met plezier een schitterende woning voor jou. Genieten onder de Spaanse zon gaat dan ook echt een droom worden voor jou!